Onze Winkel

Novy onze huishoud afdeling:

Bent u op zoek naar huishoudelijke en/of cadeauartikelen? Bij Koenders 't Ware Huis bent u aan het juiste adres. We hebben een ruime selectie aan schoonmaakartikelen, huishoudelijke & elektrische apparaten, (glas)serviezen, bestek, keukengerei en nog veel meer.

Ook vindt u elk seizoen terug in het assortiment. Van Sint- en Kerstartikelen in de winter tot tuinmeubelen en accessoires in de zomer. Maar ook feesten als Halloween, Carnaval en Pasen slaan we niet over. Alle producten worden met vakmanschap en hoge service verkocht.

Heeft u geen idee wat u cadeau moet geven? Denk dan eens aan de Novy Cadeaubon. Deze cadeaubon is te verkrijgen in verschillende coupures en inwisselbaar op onze cadeau en huishoudelijke afdeling. De bon kan tevens ingeleverd worden bij andere Novy vestigingen.


Top 1 Toys onze speelgoed afdeling:

Koenders 't Ware Huis biedt een uitgebreide en goed gesorteerde collectie speelgoed aan, voor de kleinste tot de grootste kinderen. Het maakt niet uit wat u zoekt of wat uw budget is, voor elke leeftijd en elk budget vindt u speelgoed! Naast de speelgoedafdeling hebben wij ook een groot assortiment aan gezelschapsspellen en puzzels.

Het kan voorkomen dat u, ondanks ons assortiment, net niet het juiste cadeau kunt vinden. Geen nood. Bij Koenders 't Ware Huis is de Top1Toys cadeaubon verkrijgbaar in verschillende coupures. Deze bon is niet alleen inwisselbaar op onze Top1Toys speelgoedafdeling, maar kan ook verzilverd worden bij andere Top1Toys vestigingen.