Wist u dat

Bezorgdienst
Het is mogelijk om uw aankopen door ons te laten bezorgen. Koenders 't Ware Huis bezorgt alleen als u het artikel met uw eigen auto niet kunt vervoeren en als het aankoopbedrag boven de € 75.00 ligt. Daarnaast mag de aanrijdtijd maximaal 15 minuten bedragen.

Cadeaubonnen?
Heeft u een cadeau nodig, maar heeft u geen idee wat u moet kopen? Koenders 't Ware Huis verkoopt Novy cadeaubonnen in verschillende coupures. De waardebonnen zijn inwisselbaar op onze cadeau en huishoudelijke afdeling. Verder kunt u bij ons ook terecht voor de Top1Toys cadeaubon. Zo koopt u het perfecte cadeau waar iedereen blij mee is.

De Novy en de Top1Toys cadeaubonnen zijn respectievelijk bij elke Novy of Top1Toys vestiging in Nederland inwisselbaar. Voor de cadeaubonnen geldt dat deze niet op de klantenkaart afgestempeld kunnen worden.
Toppies Verjaardagsbox
Is uw kind binnenkort jarig? Vergeet Toppies Verjaardagsbox dan niet. Uw kind kan 14 dagen voor zijn of haar verjaardag zijn of haar box vullen met speelgoed dat hij of zij zelf uitzoekt op onze speelgoedafdeling.
Vervolgens zetten wij de verjaardagsbox op een vaste plek in de winkel, zodat familie en vrienden de cadeautjes die hierin zitten makkelijk kunnen uitzoeken. Maar dat is nog niet alles. Je krijgt van ons een leuke verrassing én een gratis setje van 12 uitnodigingskaarten voor je verjaardagsfeest.

Tip: Verstuur deze kaarten op tijd naar jouw familie en vrienden, want daarop staat ook dat ze bij Top1Toys Koenders 't Ware Huis een cadeautje uit jouw Toppies Verjaardagsbox kunnen uitzoeken. Vertel het verder aan iedereen die het ook moet weten!

VVV geschenkbon
De landelijke VVV geschenkbon kan bij ons verzilverd worden, echter geldteruggave is niet mogelijk.

Artikelen bestellen
Kunt u een artikel nergens vinden en heeft u stad en land afgezocht? Zoek niet verder. Wij proberen het artikel dan voor u te bestellen. De stelling "Wat je niet ziet, is er niet" gaat bij ons niet op. Neem contact met ons op via de contactpagina.

Assortiment uitbreiden
Als u een artikel in ons assortiment mist, dan kunnen we het altijd proberen te bestellen.
Laat ons dit weten via het volgende contactformulier. Wij zullen serieus naar uw verzoek kijken, en het product misschien aan het assortiment toevoegen. Dit kan natuurlijk alleen als het past binnen onze mogelijkheden.

Wat doen jullie met de feestdagen?
Tijdens de Sinterklaas en kerstperiode is onze speelgoedafdeling voorzien van een extra uitgebreide collectie speelgoed. Onze speelgoedafdeling is ingericht in verschillende leeftijdscategorieën, zodat u al het speelgoed duidelijk en overzichtelijk kunt vinden. Ook hebben wij een speciale afdeling met een grote collectie spellen en puzzels.

Alle cadeaus worden voor u ingepakt en voorzien van een naamsticker. Als u op zoek bent naar kerstdecoraties voor de aankleding van uw huis, dan kunt u terecht op onze sfeervolle kerstafdeling.

Wat doen jullie nog meer?
De expertise van Koenders 't Ware Huis houdt niet op bij het verkopen van producten. We hebben ook veel ervaring in het verzorgen van diverse projecten. Denk daarbij aan het inrichten van woningen en het organiseren van spaaracties en giveaways voor bedrijven.

Ieder jaar verzorgen wij ook de sinterklaasinkopen voor diverse scholen en bedrijven uit de omgeving. Het aantal is nog steeds groeiende.

Bent u benieuwd naar wat wij uw organisatie kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.
Afspraken over prijzen, het inpakken van cadeaus en bezorging zijn in onderling overleg altijd mogelijk.